Porselenskrus fra Dunoon

Dunoon – porselenskrus fra England

Dunoon lager virkelig porselenskrus du blir glad i! Tynne og fine i kanten, med gode hanker og et hav av forskjellige motiver. En vakker tekopp er en perfekt gave, og mange samler på disse . Og, – de fleste finner en fasong eller et motiv etter sin smak.

Her finner du kopper med blomster eller dyr, eller kopper med medisinske fakta. Eller bare rett og slett med fine, fargerike mønstre.

Jeg har vært forhandler av kopper fra Dunoon i 3 år allerede før jeg startet opp FruAmundsens, og de måtte bare være med videre. Så, vi har laget et «engelsk rom» til disse!

Og – vi har den norske agenten med oss når vi sier at vi har det største utvalget av Dunoon krus i Norge.
FruAmundsens har mye å velge blant i de fleste av modellene og motivene. I tillegg kan vi også bestille for deg hvis det er noe spesielt du vil ha.

Dunoon startet sin virksomhet i 1974, i nettopp Dunoon i Skottland. Etter noen år flyttet de sin produksjon til Englands «pottery district», Staffordshire.

=> Her finner du nettbutikken vår med massevis av deilige Dunoon-kopper: https://www.fruamundsens.no/product-category/dunoonkopper/

Hvis det allikevel er en spesiell kopp du er på jakt etter, så ta kontakt – vi har alltid noe vi ikke har rukket å legge i nettbutikken ennå.

(Det komplette utvalg kan du beundre her, på fabrikkens hjemmeside – og vi kan bestille det aller meste for deg, hvis du har tid til å vente.)

Legg igjen en kommentar