Oleana - kvalitet og god design

OLEANA – nydelig norsk kvalitet

Oleana har fått flere priser for god design. Nesten daglig hører jeg kunder fortelle at de har hatt sine Oleana-jakker i mange år. Så dette er plagg du blir oppriktig glad i, og har lenge. Og det – det er kvalitet og bærekraft i praksis.

Jeg har vært litt forelsket i Oleana helt siden de startet opp i 1992. Først og fremst i fargene. Så, ettersom jeg ble mer bevisst på verden rundt meg, ble jeg full av beundring for valgene de har tatt; når det meste av Norges tekstilproduksjon flyttet utenlands – til lavkostland, så satset Oleana bevisst på norsk produksjon.

Og de har vist til gangs at det går!

Da jeg startet min første virksomhet på Bærums Verk (Smykkeverket, i 2009) så var det en Oleana-forhandler nettopp her, men siden 2015 har bæringene måttet reise til Oslo for å handle de nydelige plaggene. Så, det er med stor glede jeg kan melde at Oleana er tilbake i Bærum – i idylliske Verksgata her på Bærums Verk – hos FruA!

Siden vi begynte som Oleana-forhandler i begynnelsen av 2019, har vi hatt som mål å bygge opp et stort, variert og godt utvalg – og det har vi jammen klart. Vi har et stort utvalg av Solveig Hisdals klassiske design, OG vi har veldig mye av Matilda Norbergs nye design.

– og vi bestiller gjerne inn til deg, om det mot formodning er noe vi ikke har på lager!