Personvern – hvordan behandler vi dine personopplysninger?

Jeg er opptatt av personvernet ditt, og jeg gjør alltid det jeg kan for at opplysninger ikke skal komme på avveie.

Når du handler hos Fru Amundsens så er du naturligvis nødt til å oppgi både navn, adresse og epostadresse.
Dette for at jeg skal kunne sende deg det du har kjøpt,  og ordrebekreftelse og eventuelle beskjeder.
Du kan i tillegg velge å oppgi telefonnummer – da kan jeg sende deg sms om det skulle være noe jeg lurer på.

Jeg printer ut ordrebekreftelsen fordi jeg trenger den til regnskapet mitt – den blir oppbevart i (ikke-søkbar) papirkopi sålenge norsk regnskapslovgivning krever det – pt 5 år.

Den elektroniske ordrebekreftelsen i nettbutikken vil bli automatisk anonymisert etter 3 måneder – dvs at etter disse 3 månedene har jeg ingen søkbare opplysninger om deg – og hvis du vil, så kan du be meg slette dem enda fortere – bare ta kontakt.

Alle betalinger går via tjenestene Vipps eller Paypal, så eventuelle kort- eller kontoopplysninger ser jeg aldri noe til – det er en sak mellom deg og banken/betalingstjenesten.

Jeg har bevisst valgt å ha nettsiden lagret hos en norsk web-leverandør, som har serverne sine stående i Norge – så det er norske lover og regler som gjelder.

Hvis du vil unngå helt å gi fra deg opplysninger elektronisk, så kan du ringe til Fru Amundsens på (+47) 406 72873 – eller besøke butikken på Bærums Verk – velkommen skal du være! 🙂

*******

«Cookies»
Jeg bruker en tjeneste som heter Google analytics for å analysere trafikken til nettsiden min, rett og slett for å forstå mer om hvor kundene mine kommer fra, og hvordan de finner meg – og hvilken markedsføring som fungerer best.  For å kunne levere meg denne statistikken så samler Google inn noe informasjon om alle besøkende på siden:
– om du kom hit ved direkte søk på Fru Amundsens, eller om du fikk treff på noe annet du søkte på
– om du brukte mobilen din eller pc’en din, og i så fall hvilken nettleser du bruker
– din omtrentlige geografiske plassering (på fylkesnivå)

Opplysningene er anonyme, og jeg bruker dem kun til statistikk. Og jeg har satt laveste oppbevaringstid mulig på dette – opplysningene slettes etter 14 måneder.